Broddetorp – Mitt i Tranriket
Header

Bygdebladet vecka 3 2021

januari 21st, 2021 | Posted by Anna Lund in Bygdebladet

Komiland – nu med flera tjänster

Det var trögt i början men nu blir fler och fler tjänster och saker bokningsbara i Komiland-appen. Ett separat informationsblad från Komiland är planerat att delas ut ihop med detta bygdeblad där du kan läsa om alla möjligheter. Värt att särskilt nämna är att elcykel och cykelkärra kommer att finnas att hyra. Dessa kommer att vara centralt placerade i Broddetorp, nyckel ska finnas i ett nyckelskåp och, på sikt åtminstone, behöver de bo under tak. Det är en sak att lösa!

Registrera dig i Komilandappen genom att skicka ett mejl till broddetorp@komiland.se, innehållande personnummer och mobilnummer, så får du en länk till appen och hjälp att komma igång.

Använd de tjänster Komiland-appen ger, boka den fina byabussen och andra tjänster. Projekttiden pågår till slutet av maj. Ju mer vi bokar och använder, desto större chans att vi får ha kvar dessa fina möjligheter på plats i Broddetorp.

 

Medlemskap i Broddetorps GoIF
Medlemsavgiften för 2021 är 150 kr för vuxna och 100 kr för barn/ungdom, där åldersgränsen är t.o.m 25 år. Eller 300 kr för familj (1-2 vuxna samt hemmaboende barn/ungdomar t.o.m. 25 år). Avgiften betalas till bg 5707-6358 eller Swish 123 059 3004

                                                                                  Styrelsen 

 

Broddetorpsortens Intresseförening

Pandemin skapar problem för årsmöten. Intresseföreningens årsmöte är planerat till söndagen 28 mars. Eventuellt kommer mötet att hållas digitalt för de medlemmar som har möjlighet att delta på detta sätt och följas upp med ett fysiskt årsmöte när detta är möjligt. Styrelsen kommer att diskutera saken vidare och aktuell information kommer i Bygdebladet.

 

Är du intresserad av att arbeta i styrelsen eller i våra kommittéer och arbetsgrupper, ta kontakt med valberedningens sammankallande Ida Helander, mob 073-740 41 91 eller ordförande Lena Sjödahl, e-post: lena.sjodahl@icloud.com.

 

För att vara med och forma och stödja vår bygd, gå med i Intresseföreningen. Medlemsavgift 120:-/år, bankgiro 394-3578 eller Swish 1234-487773.   

                                                                                     Styrelsen                                                                                         

 

BOSTAD SÖKES!

Allt av intresse såsom hus att hyra eller köpa eller lägenhet i del av hus. Gärna med möjlighet att odla för husbehov. Jag är ensamstående med ordnad ekonomi och goda referenser finns. Nås på 0735-705476 och lilian.liberg@outlook.com.

Hälsningar Lilian Liberg (pensionär/massör/undersköterska) på Nolbreagården, Bjällum

Bolums Missionshus

Framflyttad terminstart UV-Scout. Planerad start måndagen den 22 februari kl 18.00, förutsatt att restriktionerna tillåter start då.

Alla  fr. o. m. årskurs två och uppåt välkomna. Till stor del utomhus och i mindre grupper.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.